Adgangskontroll, kort og brikker

Din egen vaktstyrke

Ved å installere elektronisk adgangskontroll får du din egen ‘vaktstyrke’. Du gir klar beskjed til potensielle tyver og industrispioner om at sikkerheten er ivaretatt, samtidig som du gir forretningsforbindelser og kunder signal om at bedriften tar internkontroll seriøst.

Med elektronisk adgangskontroll er dørene åpne for dem som har godkjent adgang, selv om de er låst.

Systemene kan omfatte alt fra én dør til mange hundre, inkludere innvendige og utvendige dører, samt alle typer kjøreporter, bommer og lagerinnganger.

Kort og koder

Med elektronisk adgangskontroll er det slutt på bekymringer om bortkomne nøkler! Et mistet kort kan enkelt slettes og et nytt opprettes på få sekunder. Og kostnadene er minimale i forhold til skiftning av låser og hele låsesystemer.

Beskytt dine verdier

Hver eneste døgn påføres det norske næringsliv tap som langt overstiger 100 millioner kroner. En stor del av dette skyldes tradisjonelle tyverier som foregår i ly av mørket, og på tider hvor bedriftene står mer eller mindre tomme. Men en stadig større andel av denne kriminaliteten utføres av stadig frekkere aktører som ferdes blant oss på dagtid mens aktiviteten er på topp. Tenk over dette neste gang du treffer «budet», han som skal «lese av måleren», og personer som «spør etter noen» eller bare «har gått feil».

GSM Key, PC baserte systemer, kodelåser og adgangskort-produksjon.