Om Låsesmeden

Etablert i 1993 og et av Vestfolds ledende sikkerhetssentre

Låsesmeden Larvik AS ble etablert i 1993, og er i dag en bedrift med ca 15 ansatte. Veksten har vært stor og vi er i dag et av Vestfolds ledende sikkerhetssentere.

Låsesmeden Larvik AS er medlem av foreningen Norske Låsesmeder. Det er et Mesterfirma, og er i tilegg medlem av Dorma Partner Pro. Vi er en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift, og jobber etter strenge rutiner for avfallshåndtering og energireduseringer. Vår erfaring er at disse tiltakene også gir økonomiske fordeler.

Høy kompetanse og faglig stolthet

Låsesmeden utøver som fagmann og konsulent et komplisert og viktig fag, hvor avansert elektronikk og datateknologi for lengst er blitt en del av hverdagen, ved siden av de mer tradisjonelle sider ved faget.

Mesterbrev, fagbrev og eksamen i innbruddsalarm

Dette krever høy kompetanse som kontinuerlig oppgraderes, og pålitelighet og evne til systematisk og effektivt arbeid. Vi innehar høy fagkompetanse, dyktige mekanikk og  svakstrømsmontører, samt solid datakompetanse. Flere ansatte har mesterbrev og fagbrev, vi har også  personer i firmaet som har avlagt FG eksamen i prosjektering av innbruddsalarmanlegg.

Vi har til enhver tid de beste produktene innen sikkerhet

Våre mangeårige trofaste leverandører som står for kvalitet og leveringsdyktighet som gjør at vi kan betjene våre kunder på den måten vi ønsker.