Totalleverandør av sikkerhet

Som totalleverandør av sikkerhet tar vi ansvar for kundens sikkerhetsløsninger og leverer komplette pakker innenfor områdene lås og beslag, adgangskontroll, video-overvåking og alarmsystemer.

Vi tilbyr våre kunder mulighet til å velge helhetlige løsninger med hensyn til funksjon, brukervennlighet og byggetekniske krav. Vi ser det som en stor fordel for kunden å ha en samarbeidspartner som påtar seg hele jobben – fra rådgivning til montering, service og support.

Konsulenttjenester

Utarbeidelse av beslagslister og låsplaner i henhold til forskrifter, FG krav, rømningskrav og universell utforming.

Kvalitet i alle ledd

Vi garanterer høy kvalitet på alle våre varer og tjenester. Vi fører kun kvalitetsprodukter levert fra våre mangeårige
samarbeidspartnere. Vi tilbyr et stort utvalg, montert og levert av våre profesjonelle montører.

Autorisasjon

Vi har alle nødvendige autorisasjoner. Levering etter avtaler og forskrifter. Konsulentbistand og befaringer. FG Godkjente systemer, med strenge internrutiner på oppbevaring av informasjon og taushetsplikt hos alle våre ansatte.

Etablert i 1993 og et av Vestfolds ledende sikkerhetssentere

Låsesmeden Larvik AS ble etablert i 1993, og er i dag en bedrift med ca 15 ansatte. Veksten har vært stor og vi er i dag et av Vestfolds ledende sikkerhetssentere.

Låsesmeden Larvik AS er medlem av foreningen Norske Låsesmeder. Det er et Mesterfirma, og er i tilegg medlem av Dorma Partner Pro. Vi er en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift, og jobber etter strenge rutiner for avfallshåndtering og energireduseringer. Vår erfaring er at disse tiltakene også gir økonomiske fordeler.

Høy kompetanse og faglig stolthet

Låsesmeden utøver som fagmann og konsulent et komplisert og viktig fag, hvor avansert elektronikk og datateknologi for lengst er blitt en del av hverdagen, ved siden av de mer tradisjonelle sider ved faget.

Dette krever høy kompetanse som kontinuerlig oppgraderes, og pålitelighet og evne til systematisk og effektivt arbeid. Vi innehar høy fagkompetanse, dyktige mekanikk og  svakstrømsmontører, samt solid datakompetanse. Flere ansatte har mesterbrev og fagbrev, vi har også  personer i firmaet som har avlagt FG eksamen i prosjektering av innbruddsalarmanlegg.