Med adgangskontroll får du din egen vaktstyrke

Adgangskontroll øker tryggheten og sikkerheten

Hvert eneste døgn påføres det norske næringslivet tap som langt overstiger 1OO millioner kroner! En stor del av dette skyldes tradisjonelle tyverier som foregår i ly av mørket, og på tider hvor bedriftene står mer eller mindre tomme.

Men en stadig større andel av denne kriminaliteten utføres av stadig frekkere aktører som ferdes blant oss på dagtid mens aktiviteten er på topp. Tenk over dette neste gang du treffer «budet», han som skal «lese av måleren», og personer som «spør etter noen», eller bare «har gått feil»…

Større innsats fra eierne

Politiet er fullstendig klar over denne nye utviklingen, men har selvfølgelig ingen mulighet til å forhindre slike lovbrudd. Man etterlyser derfor en større innsats fra eierne for å kunne redusere slike tyverier. Tyvene sonderer terrenget, før de slåt til med ekstrem frekkhet. Og industribygg, kontorer og institusjoner uten noen form for adgangskontroll står øverst på besøkslisten.

Din egen vaktstyrke med adgangskontroll

Ved å installere elektronisk adgangskontroll får du din egen «vaktstyrke». Du gir klar beskjed til potensielle tyver og industrispioner om at sikkerheten er ivaretatt samtidig som du gir forretningsforbindelser og kunder signal om at bedriften tar internkontroll seriøst. Med elektronisk adgangskontroll er dørene åpne for dem som har godkjent adgang, selv om de er låst. Systemene kan omfatte fra én dør til mange hundre, og inkludere innvendige og utvendige dører, samt alle typer kjøreporter, bommer og lagerinnganger.

Kort og koder

Med elektronisk adgangskontroll er det slutt på bekymringer om bortkomne nøkler. Et mistet kort kan enkelt slettes og et nytt opprettes på få sekunder. Og kostnadene er minimale i forhold til skifte av låser og hele låssystemer.

Porttelefoner

Det er et stadig økende behov, så vel innen næringslivet som f.eks. hotellbransjen og i boligsamvirke til sikring mot at uvedkommende kan komme inn, samtidig som at beboere og ansatte kan passere problemfritt. Løsningen på dette er porttelefonen, som leveres i en rekke varianter for forskjellige formål. De enkleste løsningene inkluderer 1 – 6 abonnenter, hvor man kun får kontakt via mikrofon/høyttaler til den man søker. Inngang foregår ved tradisjonell lås/nøkkel.

Nettkoblet eller trådløst porttelefonanlegg

Større porttelefonanlegg kan levers med en rekke finesser. Anleggene kan leveres med integrerte kodelåser og tidsur, slik at alle brukerne har adgang til «sine» tider. Anleggene har estetisk utførelse og er enkle i bruk. De største anleggene som kommuniserer via tradisjonell kabel, kan ha opptil 450 abonnenter. Det siste på området er trådløse porttelefoner som kommuniserer via telenettet og ringer på abonnentens vanlige telefonapparat. Anlegget, som er enkelt og raskt å installere, består av en sentral, el-lås og portapparat. Det har innebygget kodelås og en rekke praktiske finesser, bl.a. når det gjelder programmering.


Se mer om hva vi tilbyr her eller ta gjerne kontakt med oss.